• Dé oplossing voor uw back-up

  Dé oplossing voor uw back-up

 • Een advies op maat

  Een advies op maat

 • Voor al uw netwerken, draadloos of bekabeld

  Voor al uw netwerken, draadloos of bekabeld

 • Wij hebben een uitgebreid assortiment in hard- en software

  Wij hebben een uitgebreid assortiment in hard- en software

 • Overal snel wifi in uw huis of op kantoor

  Overal snel wifi in uw huis of op kantoor

Diensten

Wat kan RVO voor u betekenen?
Door onze ruime ervaring op het gebied van ICT, kunnen wij diverse diensten aanbieden.

 

Een probleem met uw computer komt vaak op het verkeerde moment. U bent bezig met uw werk en ineens kunt u niet meer verder. RVO biedt dan wellicht voor u een uitkomst. Wij zijn alle dagen bereikbaar, ook in het weekeind, tot 22:00. We maken gebruik van support software. Hierdoor kan het probleem vaak op afstand worden opgelost, zonder dat u hiervoor de computer naar ons hoeft te brengen.

Net als een auto heeft een computer ook onderhoud nodig. Wanneer uw computer geen onderhoud krijgt, zal deze slechter gaan presteren waardoor u op den duur problemen kunt krijgen. Het onderhoud van een computer bestaat onder andere uit het verwijderen van spyware en mallware welke uw computer behoorlijk kunnen vertragen. Daarnaast kan de ophoping van stof bepaalde onderdelen in uw computer sneller doen slijten. Regelmatig onderhoud verlengt dus de levensduur van uw systeem.

Wilt u een netwerk aanleggen of uitbreiden? RVO kan dit voor u organiseren. Wij beschikken over ruime ervaring in het aanleggen van netwerken, draadloos of bekabeld en zijn op de hoogte van de laatste technieken.

Als u slechte wifi heeft of hiermee problemen ondervind ervaart dit als zeer vervelend. Steeds vaker is een goede wifi verbinding vereist, om thuis te werken, te gamen, te streamen of voor het kijken van films. 

Een systeem dat crasht en de angst slaat u om het hart: ben ik nu gegevens verloren? Wanneer u regelmatig van uw bestanden een back-up maakt, zal deze paniek u niet zo snel overvallen.

Wanneer het lijkt of bestanden, foto's of video's voorgoed van uw computer gewist zijn, kan RVO een poging doen om deze weer terug te halen..

RVO Dienstverlening kan u adviseren omtrent diverse ipcamera's welke het beste bij uw wensen aansluiten. Tevens hebben wij een zeer ruim aanbod aan ipcamera's welke wij voor u kunnen leveren.  Ook het installeren en monteren behoort tot de mogelijkheid

Partners waar we mee samenwerken:

 

digraphical     eset   complies   twindis   JooMill   stellar